Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Zaregistrujte se zdarma

Moje inzeráty



Hlavní stránkaKrása a péče, zdraví, hubnutíDoplňkové stravyFactor Base Kids vitamínové žvýkací tablety - Praha

Factor Base Kids vitamínové žvýkací tablety

Nabídka - [08.09. 2019] Smazat / Editovat / Topovat


NáhledNáhled

detailní fotografie


Doplněk stravy (60 žvýkacích tablet s příjemnou vanilkovo-jahodovou příchutí) s vitaminy a minerály pro děti určený především k posílení obranyschopnosti. Je koncipován jako multivitamín, jehož užívání je pro děti příjemné a jednoduché - tablety se rozžvýkají jako bonbóny.
Factor Base Kids byl vyvinut především k doplnění vitaminů a minerálů, nedostatečně zastoupených ve stravě, do dětského organismu a k posílení jeho obranyschopnosti. Nejen pečlivě sestavená skladba vitamínů a minerálních látek, ale také další obsažené složky (extrakt ze šípků, betaglukany atd.) stimulují obranyschopnost organismu. Doporučujeme Factor Base Kids v obdobích zvýšené zátěže pro organismus - tělesné i duševní, v období vyššího výskytu nemocí, v období rekonvalescence a zejména v zimě a na jaře, kdy je nutný zvýšený přísun vitamínů a stopových prvků. Vyvážená kombinace vitamínu C a minerálů mědi se selenem činí z Factor Base Kids mimořádně silný "antioxidační komplex".
Factor Base Kids podporuje zdravý růst a vývoj dětí díky vyváženému růstovému komplexu živin - vitaminy B1, B2, B3, B5, B6, kyselina listová (B9), vitamíny C a D3, vápník, hořčík, zinek, měď, jod. Díky unikátnímu vysoce bioaktivnímu vápníku z mořských řas je Factor Base Kids ideální pro podporu zdraví zubů, kostí a svalů.
Factor Base Kids podporuje také zdraví trávicího systému. Zdrojem obsaženého vápníku je jedinečný přírodní multiminerální komplex ze 100% mořských řas, který obsahuje vysoce bioaktivní vápník a hořčík + řadu dalších stopových prvků. Je všeobecně známo, že vápník přispívá k normální funkci trávicích enzymů. Factor Base Kids má také, díky obsaženým betaglukanům, podpůrný význam pro diabetiky, betaglukany příznivě ovlivňují zejména hladinu cholesterolu v krvi. Obsažené sladidlo - steviol-glykosidy (z rostliny stévie) je rostlinného původu a pro diabetiky zcela bez rizika.
Cena: Factor Base Kids: 705,- Kč
Factor Base Kids XXL: 2040,- Kč
K ceně bude připočítáno poštovné dle sazebníku České pošty.


Jméno: Barbora Ždichyncová
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420776829392
Lokalita: Praha
Cena: 705 Kč
Již vidělo: 440 lidí

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi
Zobrazit inzeráty na webu do boxu


Kontaktujte inzerenta